top of page

Life coach

Verken je eigen mogelijkheden/Jouw leven opnieuw uitgevonden/Bereik je doelen/Burn out/Hoogsensitief/Werk/Relaties/Sociaal leven/ Het even niet meer weten....

Voel je je verdwaald? Op een kruispunt in je loopbaan of emotionele leven? Zelfs de sterkste karakters onder ons kunnen zich soms verloren, onzeker, tegenstrijdig of ongelukkig voelen. Als gecertificeerd Life coach kan ik je helpen om te begrijpen wat het leven je oplevert en hoe je dat met succes kunt doen. Ik geloof dat we allemaal niet alleen de kracht hebben om te overleven, maar ook om écht te groeien.

life coach burnout hsp

Als coach stimuleer ik jou in je persoonlijke en professionele groei, dit kan met een creatieve insteek, maar steeds op een manier waar jij je goed bij voelt. Ik begeleid mensen op een moment dat ze even 'vastzitten' in hun leven. Soms weet je het gewoon niet meer of daagt het leven je uit zoals nooit tevoren. Iedereen kent ze wel: die momenten waarop je denkt: en nu?

Als je durft kijken naar jezelf en tijd neemt om stil te staan bij wie je écht bent, kan je iets veranderen. Voor jezelf en je omgeving. Ik ondersteun je graag om concrete stappen te zetten in je ontwikkelingsproces.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Het gevoel 'even vast te zitten' kan het gevolg zijn van een verandering in je persoonlijke levenssituatie: je komt in een nieuwe levensfase, je hebt het gevoel dat je op een kruispunt staat in je leven en je weet het even allemaal niet meer.  Je werk, je relatie, sociaal leven, ....Je vraagt je af: hoe moet ik nu verder? Welke keuze maak ik?

 

Hoogsensitief

Als coach heb ik heel veel ervaring in het werken met hoogsensitieve mensen (hsp).

Als HSP’er ben je misschien wel al eens afgewezen om je hooggevoeligheid. Om aanvaard/geliefd te worden, doe je je best om te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

 

Zo ben je de verbinding met jezelf als hoogsensitief persoon kwijtgeraakt. Je probeert iemand anders te zijn. Dat kost tonnen energie en maakt je ongelukkig.

Als coach help ik jou om afwijzingen en negatieve gedachten/emoties over je hoogsensitieviteit los te laten. Je krijgt tal van tips om met je hoogsensitieviteit aan de slag te gaan.  Je gaat jezelf liever zien en beter voor jezelf zorgen.

Anker 1
Anker 2
Hoogsensitief
bottom of page